A tudományos kutatás ugyanabban az irányban szaporodik: a jó étrend nemcsak megakadályozza, hanem küzd a betegséggel. És kerüld a gyógyszert. A rozmaring is fontos lehet. Legalább két és fél óra fizikai aktivitás hetente.

Természetes gyógymódok a cukorbetegség ellen

Természetes gyógymódok a cukorbetegség ellenNem csak megakadályozni, hanem gyógyítani is: itt van az újdonság. Szembesült a betegség, a cukorbetegség, nagyon összetett és hatások, közép-és hosszú távon, nagyon pusztító, az új terápiák feltárása, igazán meglepő eredményeket, a pálya a természetes gyógymódok, amelyek értékes már a megelőzési fázisban. Vagy életmód ihlette filozófiánk nem pazarlás: az egészséges és természetes étrend, márkás márka a mediterrán konyha; nem dohányzik, szellemek; fizikai aktivitás a szükséges állandóság, anélkül, hogy különös rögeszmék.

A legújabb tudományos kutatások, különösen a tanulmány a Krőzus végzett a Mario Negri Intézet, valamint megjelent a Diabetes online, mutatja, hogy véglegesen egy dolog: csökkenti a 25 százalékkal a bejegyzés kalóriát a szervezetbe, mint a normál étrend, nem helyes a túlzott a funkció a vese, ami jellemző a cukorbetegeknek 2 (széles körben elterjedt az érett korú, illetve ahhoz is kapcsolódik, hogy a túlsúly, amely negatívan befolyásolja a vércukorszintet). A gyakorlatban egy csapásra, egyetlen természetes gyógymóddal javíthatja a vese működését, elkerülve a szenvedést és a dialízist. Giuseppe Remuzzi professzor, a Piero Ruggenenti és Luigi Fontana tanulmányának szerzője figyelmeztet: “a kutatások azt mutatják, hogy az étrend önmagában és gyógyszerek nélkül képes kijavítani egy nagyon releváns klinikai adatot, például a rossz vesefunkciót, ezért gyógyítani”.

Hogyan lehet megelőzni a cukorbetegséget természetes módon

Hogyan lehet megelőzni a cukorbetegséget természetes módonDe nézzük meg részletesen, melyek a legjobb természetes gyógymódok, mint például az étrend, amelyek segítenek a cukorbetegség gyógyításában és megelőzésében (az inzulin hiánya a glükóz vérértékében a normából), egy olyan betegség, amely Olaszországban több mint négymillió embert érint, amelyből körülbelül egy millió még mindig nem tudja, hogy beteg. Egy betegség, ne feledjük, hogy egyszer megérkezett nem jön vissza, egy halálos dominó hatása van a szervezet: egy sor szervek és szövetek érintettek, és megy a szenvedés.

  • A mediterrán étrend. Nincs mit hozzáadni egy olyan menühöz, amelyet mindannyian fejünkbe kellett volna faragnunk: spagetti, hal, saláta, extra szűz nyersolaj (olasz, Nem Tunéziai vagy görög). Az egyetlen óvatosság azok számára, akik veszélyeztetik a cukorbetegséget, az, hogy óvatosak legyenek a szénhidrátokkal, és 50% – ra csökkentsék őket. A mediterrán étrend terápiás ereje lehetővé teszi, hogy ezzel a természetes gyógymóddal javítsák a cukorbetegség által károsított ereket.
  • Hely a szárított gyümölcs. Például mandula, az igazi királynők ebben a kategóriában. By the way, csökkentik a koleszterinszintet, ásványi sókban, kalciumban gazdagok, ezért javítják a csontok egészségét is. Még mindig egy tudományos tanulmány a cukorbetegségről, amelyet Katherine Esposito, a Nápolyi második Egyetem cukorbetegségének központja írt alá, köszönhetően a hüvelyesekben és diófélékben gazdag fehérje jó bevitelének, legalább néhány évig nem késleltetheti az első gyógyszer alkalmazását a halálos cukorbetegség leküzdésére.
  • Friss gyümölcs fogyasztása. A cukorbetegség elkerülése érdekében a gyógyításra és megelőzésre irányuló terápián belül nagyon fontos a friss gyümölcs fogyasztása. Frekvencia? Naponta legalább két-három alkalommal, reggelivel kezdve.
  • A rozmaringnak is megvan a maga fontossága. Egy egyszerű és egyértelmű ok miatt: a vércukorszint ingadozását kontroll alatt tartja. Stratégiai funkció, amelyet rozmaring segítségével gyakrabban lehet beváltani a konyhában.
  • Alkohol maximális mértékkel. Ez egy alapvető megoldás, amely ötvözi a cukros italok elkerülését, a dohányzást, valamint a só csökkentését minden ételben. Mindez nem csak fogyni, hanem csökkenti a nyomást, a koleszterin, így csökkenti a gyulladást.
  • Óvakodj a magas trigliceridektől. Ebben az esetben az alacsony” jó ” koleszterinszint mellett a cukorbetegségben való megbetegedés esélye exponenciálisan növekszik. Mint a szülés során cukorbetegségben szenvedő nők esetében.
  • Gyakorlat. A minino szint hetente 150 perc, mérsékelt aktivitással. Ha közelebbről megnézed, rájössz, hogy ez két és fél óra, egy olyan idő, amely mindenki számára elérhető, hogy fizikai tevékenységet és testmozgást végezzen. Elég lenne többet járni, mászni a lépcsőn gyalog: egyszerű gesztusok, amelyeket gyakran javasolunk.
  • Igyál kamilla. Nem csak akkor, ha álmatlansági problémái vannak, így elkerülve a pénz pazarlását olyan gyógyszerekre, amelyek rabja lesz, hanem azért is, mert segít a vércukorszint szabályozásában.
  • A megfelelő olajok cukorbetegség esetén. Alapvetően kettő van: az eukaliptusz illóolaj és a muskátli.
  • A genetikai tényező. Ez a cukorbetegség kockázatának alapvető összetevője. Azok, akiknek például diabéteszes családtagjaik vannak, minden bizonnyal nagyon ki vannak téve, és évente egyszer meg kell mérniük a vércukorszintet. Azok, akik nem rendelkeznek kockázati tényezőkkel és normál vércukorszinttel, ezt az ellenőrzést 45 éves kor után, csak három-négy évente végezhetik.